Statt & Harrys


Vilken galen eftermiddag/kväll/natt det blev för min del igår. Det där var precis vad jag behövde!
Den innehöll god mat, gott att dricka i rätt så stora mängder, UNDERBARA arbetskamrater, gamla vänner, nya bekantskaper, quiz, dans, bra musik och lite tårar. Just så som det ska vara.

Idag mår jag som jag förtjänar. Det skulle absolut kunna vara mycket värre, med tanke på hur mycket pengar som spenderades på shot's och drinkar. Men men, när man är ute max 2ggr/år så ska man väl få unna sig lite gott. Fick ju faktiskt några gratis också. Tack raringar ♥

Kvällen höll på att sluta illa. Mina arbetskamrater och min chef, som också skulle fara hem till landet försvann, så då försvann min skjuts också. Typiskt. Som tur var så hade inte lillebror somnat så han var snabb ner till bilen så jag fick skjuts hem och A åkte med på en raggartur till Forssjö :)

Apropå galenheter. Det finns fan folk till allt!
Min mamma hade inbrott i huset (hon bor i stan) igår kväll. Hon var iväg och handlade mellan 18-19. Och då hade någon/några tagit sig in genom köksdörren (altandörr) och stulit grejer. Dock så var tjuven/tjuvarna bara ute efter vissa grejer, för dem lämnade kvar dyrbara grejer, så som mammas bärbara dator osv.
Det är helt jävla otroligt. Som tur var så hade mamma tagit med sig Elsa. Tänk om det hade hänt henne något!? Eller om Nico (fosterbarn) hade suttit och spelat data med hörlurarna, så som han alltid gör. LÄSKIGT! Man vet ju inte vad som skulle kunnat ha hänt.
Mamma tycker det är jätteobehagligt att vara hemma nu, och det förstår jag verkligen. Tur att hon ska flytta snart!
Vilka sjuka människor som inte kan låta andras grejer vara ifred! MORR!!!!!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0