Tillbaka på ruta ett...


Händelserika dagar. Veckan startade såklart med kaos på jobbet. Det är ALLTID kaos på min arbetsplats den här tiden på året. Samma sak, år ut och år in. Och varje gång blir chefen/arbetsledaren/na chockade och handlingsförlamade, och vi som kan jobbet bra, får rätta till problemen. (Rätta till problemen=jobba arslet av oss)

Jag har gått tillbaka och kör mitt gamla schema med A. Bara för några dagar tack och lov. Jag gillar mitt nya mer faktiskt. Men det är SJUKT KUL att träffa alla gamla kunder! Det är 2 år sedan jag var hos dem flesta sist. Helt otroligt vad tiden går fort. Kändes som det var igår. Allt flöt på precis som då. Konstigt att det kan bli så! Vad mycket det händer på så kort tid.
För två år sedan var jag "nygravid" och härlig. Nu är jag en trött mamma som är tillbaka i vardagen :)

Jag har bråkat med en olidlig huvudvärk dem senaste dagarna. Igår kom jag hem från jobbet och var alldeles utmattad, pga värken. Kastade mig i soffan och kunde knappt resa mig sedan. Det bultade så jag trodde jag skulle svimma. Värktabletter fungerar inte när jag har så ont, men till slut lyckades jag somna iaf.
Och idag fick jag svart på vitt, det som jag misstänkt. Mitt blodtryck har skjutit i höjden igen. Bah. Så ledsamt! Jag måste helt enkelt börja äta medicin igen. Jag har en tvärt-om-kropp. När jag "borde" haft högt blodtryck fick jag LÅGT bt istället, och tvärt om. Kanske ska jag bli gravid igen så jag slipper äta medicin. Tycker det känns som ett himla bra skäl till att skaffa syskon. Eller hur?! ;))

Ingen läkare förstår vad det är som är fel. Och inte jag heller för den delen. Kanske får vi ett svar i sinom tid! Skulle vara intressant att veta varför jag får dras med detta!? Jag som faktiskt lever ett sunt liv. Dricker inte kaffe/the/alkohol, röker inte, snusar inte, motionerar mycket dagligen, äter nyttigt. Jag väger 51kg till mina 165 cm. Det är inte så att jag lider av fetma/övervikt. Jag är lagom.
Jag borde alltså inte ens vara i närheten av att ha högt blodtryck. VAD ÄR FELET? :)

Nehe, jag borde verkligen bädda ner mig. Meningen var att jag skulle kolla mailen och ev bli lite uppvärmd av datorn. Det är så satans kallt!!!!! BURR och godnatt!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0