Söndag eftermiddag


Veckorna bara springer iväg... Hur har alla tid att blogga? Finns ju så mycket annat att göra istället. Fast å andra sidan, jag har ju tid att läsa bloggar så egentligen skulle jag kunna skriva några rader också.

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Fick sovmorgon och sedan har jag suttit i soffan och häckat. Hur skönt som helst. Imorgon börjar man jobba igen. Har vart låååångledig skulle man kunna säga. Gick hem från jobbet den 9 december. Sen blev Alice sjuk på lucia fram till 23:e december, och efter det var det min tur. Jag hann jobba i måndags sen var jag hemma tisdag-onsdag, och jobbade fredag. Så jag borde vara utvilad nu.

Har faktiskt hunnit maila studievägledaren nyss. Det är väl dags att ta tag i livet, på ett eller annat sätt!

Sitter och kollar på blocket efter en EL Scooter. Alla säger ju att dom är så bra. Våran BTJ är absolut ingen vintervagn. Att gå promenader nu är bara att glömma. Studsar som fan. Pulka är det enda som fungerar i det här vädret. Eller kanske en scooter? Fast jag vet inte om jag vill lägga ut 1500-2000 på en vagn som jag kanske bara använder några månader? Hmm, måste nog fnula ett tag till!

Har förresten vart hund-fri sedan i onsdags. Känns heeeelt sjukt. Minns inte när jag var det sist. Jag brukar alltid ha någon hemma, men inte nu. Dom följde med Malin hem! Men imorgon tror jag att dom kommer hem igen, och då är det vi som ska ta en låååång promenad! Känner mig som värsta slöhögen som inte är ute och går något.

Igår åkte jag och Alice och hälsade på mamma och R hemma hos familjen Berndes i Björkvik-skogarna. Det var så sjukt halt så jag höll knappt på att komma hem. Fick backa halvvägs ned till bron i Nyköping/Björkviks-korset, för att kunna ta mig ut på Nyköpingsvägen. Helt galet! Slask är det värsta jag vet. Nu kommer vi få slita ihjäl oss på jobbet vill jag lova!

Nu vaknar nog fröken snart och jag ska försöka koka ihop lite mat!


Kommentarer
Postat av: Malin

Åh.. synd att du inte sa något om det där tidigare.. har preeeciiisss lämnat ifrån mig min scooter till min pappa. Den har ju stått här och skräpat i flera år. Du kunde ju ha tagit den! :-(

2011-01-09 @ 18:53:27
Postat av: Mysan

Jag har inte riktigt bestämt mig om jag behöver någon. Nu håller ju snön ändå på att försvinna. Det tackar jag för :))

2011-01-09 @ 19:52:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0