Hallå?

Undrar just vad som hände med texten i förra inlägget. Så där bör det inte se ut. Inte ens jag själv skulle orka läsa det. Jaja, nu är det som det är.

Idag är jag hemma och vabbar igen. Jag blir galen av att sitta inne. Jag klättrar på väggarna snart! På fm stoppade jag ner barnet i vagnen och tog en långpromenad bort till Nyköpingsvägen, och tillbaka. På hemvägen skulle Alice gå själv, och hålla i Alfons (i kopplet förstås) och hon gick säkert 1 km i uppförsbacke. Jag trodde inte hon skulle orka med tanke på att hon vart/är sjuk, men hon fick åka i vagnen sista biten hem.
Cessie fick sitta i hennes knä för hon frös som fasen om tassarna!
Så ja, jag har rört på mig lite idag iaf. Men jag skulle vilja göra något mer. Men först borde jag laga mat. Det kurrar i magen!

Jag har fått en liten sångfågel. Alice älskar att sjunga! Just nu är det mest "Bä bä vita lamm..." som vi får höra. Men lite gamla jullåtar går också att sjunga trots att julen är förbi för länge sedan! Gullungen!!!! =)
När jag satt på jobbet igår tog jag fram mobilen och kollade på lite filmklipp från när Alice sjöng här om dagen. Då blev dagen genast mycket bättre! Tänk va så lite kan göra så mycket! Underbara barn! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0