Det okända

Jag sitter i soffan och tittar på Det okända. Håret reser sig på kroppen vissa stunder. Huh! Det har kommit en och annan tår också. Kan inte rå för det när det är barn inblandat. Så sjukt känslig!

P har väldigt svårt att vända dygnet på helgerna (han jobbar ständig natt, 4 nätter). Iom att han är hemma med Alice på måndagar måste han vara vaken dagtid då och vissa måndagar har han väl inte haft så väldans mycket energi.
Igår kväll (midnatt) gick han och la sig med mig, sen gick han upp vid 4. På fm såg jag att han började bli jättetrött. Han bad mig väcka honom efter en timma, och det gjorde jag, men han sover fortfarande. Haha! Vet någon som kommer ha tråkigt i natt ;)
Det måste vara extremt påfrestande för kroppen, men det har han valt själv. Fast förut jobbade han 5-skift och det tyckte jag var 10 ggr värre. Olika schema varje vecka och mycket huller om buller! Tack för att vi slipper det!

Nu väntar Alfons på att få gå ut så jag ska väl göra min plikt. Blir hund-fri i ett par dagar nu i veckan och det ska bli skönt. Har dåligt samvete då jag inte orkar (pga hälsan) gå någon längre promenad. Ikväll gör örat ont igen och halsen ska vi inte tala om! Får lida för den liiite längre promenaden jag tog med barn och hund tidigare idag! Förstår inte hur man kan vara sjuk så här länge! Antar att det är den där mycoplasman som spökar i min kropp. Den kommande veckan ska jag tjata mig till ett bättre svar hos dr!

Nu- UT!

Kram

Ps. "Det största man kan göra är att förlåta"... Kloka ord!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0