Vad är det för fel?

Det förra inlägget skrev jag i förrgår, eller om det var igår? Dagvill så det heter duga!

Peter lämnade Alice på dagis i morse och på tavlan stod det att det går magsjuka, vattkoppor och ögoninflammation på avdelningen. Yey! Det sistnämnda har vi ju redan är hemma, och vattkopporna väntar vi på (14 dagar idag sedan Jeppe var här och lekte) så det här kan ju bli en intressant vinter! Jag har nästan i stort sett vart hemma sedan i slutet på september. Om jag inte missminner mig så har jag jobbat 2 hela sammanhängande veckor (nej där ljög jag, det var en fyradagar-vecka och en vanlig) och sen har det bara blivit strödagar. Jag är sååå less på att vara sjuk nu! Behöver jag säga det en gång till? :)

Fredagen det 13:e har passerat också! Tack för den. Det var en av dem värsta dagarna i mitt liv. Så sjukt deppig och ledsen var det länge sedan jag var. Tårarna bara sprutade! Gick inte att få stopp på.
Slog på tv:n- grät, gick ut med vovven- grät, åt frukost- grät, P öppnade munnen och sa något (spelade ingen roll vad)- jag grät. Jag tittade på Alice och började tänka massa konstiga tankar (tänk om hon skulle dö???) och jag störtgrät. Hela dagen höll det på och jag var sååå trött på kvällen!
Alltså, det går inte att förklara för någon som inte vart där.. Goda tankar förvrängs och hur man än gör så blir allt negativt och dystert och man bara gråter. Antar att det kallas depression?! Men jag är för svag för att tala om det för läkaren. Vem vill sitta och gråta framför någon man inte känner? Bitihopbitihopbitihop skriker någon inom mig!? I try!

Nog om det bittra...

Såg ni föresten Idrottsgalan igår? Riktigt skoj att Rolf-Göran Bengtsson vann Jerring-priset! Såå värd det! ÄNTLIGEN blir en person inom hästsporten hyllad! :)

Nu ska jag försöka vila lite till innan jag ska hämta lillan. Är så nyfiken på hur det har gått idag. Jag glömde skicka med hennes filt när dom for i morse, så sovstunden kan ha blivit rubbad, men det är inte hela världen. När hon börjar så sent så behöver hon inte sova middag. Hon har haft sin filt sen dag 1 (och innan hon föddes sov jag med den så hon skulle känna igen lukten och känna tryggheten) så den kan vara svår att släppa, men det ska nog gå bra! :)

Lovely tisdag!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0