Vet ni?!

Jag tror inte att ni kan ana hur skönt det känns att känna glädje och att få skratta! Det är verkligen underbart och nu känner jag att "varför sökte jag inte hjälp tidigare". Minns inte när jag kände mig så lycklig sist. Trots att kroppen är ur balans så har jag skrattat mer den här veckan än jag gjort på flera år. Det är en galen känsla! Jag hoppas att det får fortsätta åt rätt håll nu :)

Idag har jag fått mycket gjort. Läkarbesök på fm (fortsatt sjukskriven), tandläkare på efm, och direkt efter åkte hela familjen till Norrköping för shopping. Alice har växt så otroligt på längden (95,5cm mätte vi till) senaste månaderna, så jag har lagt undan ALLA jeans. Hon var alltså i stort behov av byxor. Även t-shirts, linnen, shorts, klänningar och skor inhandlades! Blev en del eftersom vi ska resa till värmen på lördag.
Pappan fick betala den här gången, vilket jag tyckte var rättvist ;) Annars är det Alltid jag som handlar allt till Alice, men idag fick han allt vara med och välja :)

Alice vaknade vid 8 imorse och hon var såå trött när vi började närma oss slutet inne på Ingelsta. Jag var bombsäker på att hon skulle somna på vägen hem, men hon gick på övertid istället. Hon skrattade, fnissade, flamsade och hade sig hela vägen hem och somnade ovaggad i sin säng efter 10 minuter! Jag tycker det är otroligt skönt nu när hon slutat sova middag. Den lugna stunden för mig/oss själva på kvällen är mycket värd. Speciellt eftersom det är då jag mår som sämst.
Vi får se när/om jag börjar jobba igen hur det blir. Då går hon ju upp mycket tidigare och kanske får vi låta henne sova en stund på dagis, men inte som vi har det nu!

Jag ska krypa till kojs nu. Ska försöka få tag på en bikini imorgon! Blä! Sånt är mindre kul!!! Wish me luck!

KRAM till er!

Ps. Kolla in bebisAlice! Så söt! Ca 2 veckor ung! Åh vad jag längtar efter en sån plutt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0