En vanlig onsdag!


Vilken härlig dag det är vädermässigt! Däremot är min kropp inte alls ok idag, men det går över snart :) Måste försöka komma ihåg att köpa alvedon nästa gång jag är i en affär!

Är det inte härligt när man efter varje date med vännen/vännerna känner att- WOW, vilka underbara kompisar jag har! Jag är så sjukt glad att jag har dom, även fast jag inte orkar och hinner träffa dom så ofta som jag önskar! Tiden och orken räcker liksom inte riktigt till när man har familj, jobb, hus osv. Men när man väl ses, så är det som att tiden stått stilla och allt är precis som vanligt. Lovely!

Ikväll ska jag iaf träffa bästa tjejerna. Vi ska äta tacos och bara mysa, och det ska bli underbart. Det är synd att man inte kan ta en cider till maten, det skulle vara så gott, men det får bli någon annan gång helt enkelt! Eller så tar jag cykeln, men det känns inge kul att komma till M svettig och dan' efter en tur på 7km i denna värme! Nja, får nog bli bilen iaf ;)

Nehe, nu önskar lilla damen här lite mat (troligt, hon matstrejkar sedan flera månader!!!) så jag ska väl försöka koka ihop något som hon kan sitta och smeta runt i, och som jag sedan kastar i soporna. Visst låter det kul?! :P
Det får bli något enkelt, hon äter ju som sagt inte ändå!

På återseende!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0