Hej mitt i natten


Dagarna går.. Idag har jag nästan orkat med det man bör på en dag. Det betyder att penicillinet har börjat verka och att jag kanske kan få bli helt frisk snart?!
Jag gick som vanligt upp med Alice i morse, och gjorde henne redo för dagis. Pappan i huset kom hem från jobb och skjutsade henne dit direkt. Så himla skönt att slippa behöva ge sig ut, speciellt när man inte mår bra. Sen kom han hem med god frukost. Det har han iofs gjort varje morgon den här veckan :) Nybakad baguette med fyllning. Idag blev det med skinka. Så sjukt gott! Kanske inte det nyttigaste, men det struntar jag i! Brödet är alldeles krispigt på utansidan, men sååå färskt och gott inuti. Alldeles perfekt! Visst är P underbar?! :)

När P gick och la sig vid 9 så tänkte jag passa på att vila en stund... Jag vaknade 12.30. Behöver jag säga att jag behövde den extra sömnen?! Jag mådde såå mycket bättre när jag vaknade efter lunch. Inget halsont och pigg som en nötkärna!

Sen har dagen bara rullat på. Jag städade av lite här hemma. Bland annat toaletten, som inte blivit rengjord på gud vet hur många veckor. Jag har bara bytt handdukar och torkat lite på handfatet.
Hur ska man kunna bli frisk om man går in och "tvättar" sig i ett smutsigt badrum?! Blä, verkligen sjukt äckligt!
Allt åkte ut. Alla handdukar åkte in i tvättmaskinen, och sen skurade jag på i godan ro. Och tandborsten åkte i soporna- nu SKA JAG BLI FRISK!

Sen blev det matlagning. Basilika och vitlöksmarinerade kotletter, med hasselbackspotatis och örtsås.

Jag har ett par recept som jag ska orka skriva ned. Riktigt smarriga!

Jag är en sådan person som testar mig fram när det gäller matlagning och bakning. Recept är absolut inget för mig. Jag kan läsa recept men det slutar alltid med att jag byter ut massa ingredienser eller gör på mitt egna lilla vis i alla fall. Det brukar bli godast så, jag behöver oftast bara lite vägledning eller tips!

Oj, nu fastnade jag bland alla snygga vårkläder som börjar synas på alla hemsidor. Finns sjukt mycket fint och det är just en butik som jag önskar fanns här i stan! Mycket populära kläder och till BRA priser. Tex den här fina tunikan/klänningen. Enkel och såå fin!



Kanske skulle man se om man kan få öppna den butiken här? Nej, nu far drömmarna iväg alldeles för långt...
Det är dags att bege sig till sängen :)

Godnatt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0